Nettideitin kanssa matkalle?

matkalle-nettideitin-kanssa-matkadeitteja

Olen sinkku ja tykkään matkustaa. Matkustan paljon kavereiden,  muiden sinkkunaisten, kanssa, mutta joskus on kiva lähteä matkalle miesseurassa. Mitä mieltä hyvät lukijat olette matkadeiteistä? Olen harrastanut niitä muutamia.

Matkadeiteissä on tietty aika iso riski. Idea on siis siinä, että sovimme jonkin pidemmän nettideittituttavuuden kanssa yhteisen matkan, jonne lähdemme sokkona. Tapaamme siis lentokentällä tai vasta perillä kohteessa! Emme tietenkään varaa yhteistä hotellihuonetta emmekä aina samaa hotelliakaan, mutta ajatus on, että mikäli synkkaa, voimme lomailla yhdessä, viettää aikaa kohteessa yhdessä. Jos ei synkkaa, molemmat palloilevat tahoillaan.

Kerran olen tehnyt tällaiset treffit. Tein ne Tukholmaan, en sen kauemmas, koska se oli eka kerta kun tällaista harrastin. Varasimme pitkäaikasen deitin kanssa eri huoneet samasta hotellista ja lensimme eri lennoilla, kun emme saaneet äkkilähtöä samaan koneeseen. Tapasimme siis vasta Tukholmassa, kun sovimme sinne treffit erääseen ravintolaan.

Tämä reissu oli mielettömän onnistunut! Meillä oli tosi hauskaa! Olimme keskustelleet deittipalstalla jo varmaan puoli vuotta. Kyseessä oli hauska, sellainen ”hengenheimolais” tapaus, johon en kokenut rakastuvani mutta josta pidin jotenkin mielettömän paljon. Huumori meillä oli just sama ja se sai mut aina nauramaan kun keskustelimme netissä. Emme olleet koskaan soittaneet tai nähneet. Luulen, että hän oli tapaillut useita deittejä meidän tuttavuuden aikana kuten minäkin.

Tapasimme siis ravintolassa, jossa tunsin hänet kyllä kuvien perusteella. jutuiltaan hän oli just samanlainen kuin oli ollut netissäkin deittipalstalla, mutta ulkomuoto ja ulkoinen olemus oli vähän muuta. Hän oli paljon naismaisempi, pienempikokoinen kuin olin ajatellut, jokin hänessä ei minuun kuitenkaan iskenyt. Mutta sehän ei haitannut! Meillä oli niin hauskaa yhdessä, että naurattaa meidän jutut vieläkin! Nykyään hän on yksi parhaita ystäviäni ja luulen, että ilman tuota ikimuistoista Tukholman matkaa emme olisi koskaan tulleet tutustuneeksi toisiimme niin hyvin! Missään vaiheessa meillä ei ollut mitään seksuaalista, siitä puhuimmekin jo samana iltana, mutta hengenheimolaisuutta molemmat tunsivat heti ja halua olla ystävä ja viettää aikaa yhdessä. Sittemmin olemme käyneet reissussa myös Pietarissa lyhyen loman (kaiken hyvän lisäksi meillä sattui olemaan monia muita kiinnostuksen kohteita yhteisiä, kuten Venäjän historia..).

Toisen matkan varasin erään toisen deitin kanssa, johon olin jo vähän ihastunut. Olimme keskustelleet netissä vasta reilun kuukauden, mutta minulla oli palava halu nähdä hänet. En kuitenkaan uskaltanut lähteä hänen kanssaan lomalle aivan kaksin, joten pyysin ystäväni mukaan ja tämä mies pyysi myös. Tämä loma varattiin Roomaan, jonne sattui olemaan edullisia äkkilähtöjä silloin. Mitä tapahtui tällä reissulla? Siitä kerronkin ensi kerralla! 🙂

Sitä ennen kertokaa hyvät ihmiset oletteko te harrastaneet vastaavaa  deittailua?

Yksi vastaus artikkeliin ”Nettideitin kanssa matkalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

60 − 54 =