Deitin kanssa Roomassa

Moi taas!

Lupasin kertoa siitä eräästä reissusta, jonka tein ystäväni kanssa Roomaan tapaamaan tuoretta deittiä johon olin hieman ihastunut.

Aloitetaanpa siitä, miten ylipäätään törmäsimme nettideittailun maailmassa. Olen itse käyttänyt eniten ja kauimmin aikaa suomi24:n deittipalvelua. Se on mielestäni varma ja suosittu mikä takaa että siellä on paljon väkeä ja porukka siellä vaihtuu toisin sanoen sinne tulee myös uusia. Olin käyttänyt palvelua jo varmaan pari vuotta, kun tuntui, että ei siellä oikein ketään tahdo enää olla. Ei tullut juttua kenenkään kanssa, kiinnostavia uusia tyyppejä ilmaantui sinne harvemmin ja harvemmin. Yritin ahkerasti päivittää deittiprofiiliani, vaihtaa kuvaa ja muuta, mutta hiljaista oli!

Kyllästyin siihen ja aloin selata netistä muita deittisivustoja. En oikein kuitenkaan löytänyt sopivaa eikä niiden hinnoistakaan oikein ottanut selvää. Suurin osa palveluista kun maksaa. Sitten eksyin sellaiselle sivulle kuin deittisivustoja.fi, johon oli listattu ja arvosteltu eri deittisivustot. Siitä oli tosi helppo vertailla minkä verran mikäkin sivusto maksaa ja kuinka paljon saa kokeilla ilmaiseksi, minkä ikäisille sivusto on tarkoitettu. Kirjauduin sitä kautta match.com -deittipalveluun, jonka kuukausihinta on kokeiluajan jälkeen n. 30 euroa kuussa.

Se on siis kansainvälinen sivusto, mutta tosi hyvin sieltä löytyi suomalaiset deittaajat! Ja olen minä ollut aktiivisesti kontakteissa parin ruotsalaisen ja britin kanssa, vaihdamme viestiä englanniksi.

espanjalaiset-portaat-matkadeitteja

No, tämä Rooman matkakumppani olis siis täällä Match.comissa. Komea kuin mikä, ihanan miehekäs ja miehekkäät harrastukset! Hän oli maanviljelijä Kanta-Hämeestä, eronnut vaimostaan, ei lapsia. Kertakaikkiaan ihastuin häneen saman tien. Kirjoittelimme toisillemme lähes päivittäin, jutu sopi niin hyvin yksiin, että en ollut osannut kuvitella sellasita olevankaan. Huumori oli just samanlaista. No, valehtelen, jos sanon, että olin vain vähän ihastunut, oikeastaan kävin aivan kuumana häneen! Suunnittelin jo yhteistä tulevaisuuttamme hänen maatilallaan! Olin valmis mihin tahansa, kunhan saisin sen miehen jonka kuvittelin hänen olevan!

Hän suunnitteli reissua Roomaan ja minäkin suunnittelin johonkin. Hänellä oli viimeinen hetki käydä keväällä ennen kylvöjä ja muita maatöitä lyhyellä reissulla, joten aikataulu oli aika nopea. Ehdotin hänelle treffejä Roomassa. Hän innostui siitä ja houkuttelimme vielä kaverit mukaan. Huoneet varasimme samasta hotellista, mutta lento oli eri.

Tapasimme Roomassa espanjalaisilla portailla huhtikuun lopulla iltapäivän auringon helottaessa. Minua jännitti mielettömästi ja olimme sopineet että laitamme keltaiset ruusut korviemme taakse, asetumme istumaan portaiden alapäähän. Väkeä oli paljon emmekä ystäväni kanssa meinanneet millään löytää etsimäämme. Viimein bongasimme erään, jolla oli keltainen ruusu korvan takana ja joka puri kynsiään istuessaan hartiat lysyssä portailla.

Tämä tyyppi ei näyttänyt yhtään siltä, jota luulin tulevani tapaamaan, mutta menimme kuitenkin juttelemaan. Hän se oli! Komeasta miehestä ei ollut jäljellä mitään, hän oli likaisine hiuksineen kuin hiiri, ei uskaltanut puhua oikeastaan mitään. Ystävästä ei näkynyt jälkeäkään. Kaikki ne hauskat jutut, joita hän oli lennätellyt viesteissä olivat kankkulan kaivossa…

Kävi ilmi, että kuva ei siis ollut hänen, hänellä oli kyllä maatila, mutta ei hän sitä omistanut, asui peräkammarissa, josta äiti huhuili häntä syömään. Harrasti kyllä metsästystä, mutta siihempä se jäikin. Hyvä että sai ihmisten seurassa suunsa auki. Juttelimme pari tuntia ja keksimme ystäväni kanssa tekosyyn liueta paikalta. Olin niin pettynyt että itkin ja olin masentunut koko illan. Emme enää nähneet, voi olla että hän häipyi seuraavalla lennolla. Me ystäväni kanssa sen sijaan vietettiin hauska loma, jossa tutustuimme pariin ihanaan paikalliseen kahvilayrittäjään, joihin sittemmin olemme pitäneet netissä yhteyttä!! 🙂

Aina kaikki ei mene niinkuin strömsössä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =